1517486876-0-cover
U VAZDUHU · urban flash

Četiri momka u bademantilima i sa flašama vode su napravili urnebesnu ljudsku verziju fontane. Uz romantične zvuke pesme „Time to Say Goodbye“ u izvođenju Andree Bočelija i Sare Brajtmen, oni lagano izvode svoju detaljno pripremljenu koreografiju dok ispuštaju iz usta vodu kao da su fontana. U pauzama, naravno, dopunjuju svoj „rezervoar“ iz flašica koje su im pri ruci.

U međuvremenu im polazi za rukom da ostanu mrtvi ozbiljni dok se međusobno polivaju vodom, što njihov performans čini još smešnijim. Neki ljudi smatraju da su momci svoju koreografiju napravil po ugledu na fontanu ispred hotela Belađio u Las Vegasu. U svakom slučaju, morali su mnogo da vežbaju ne bi li im ova ljudska fontana ispala najbolje moguće. Mi cenimo njihov trud i nadamo se da će nas obradovati još nekim drugim zabavnim video klipovima.

halloween-2893710_960_720 10 znakova da si veštica pagecover Obratite pažnju na pozadine ovih fotografija ikea-founder-ingvar-kamprad-koko-ng-1-1000x500 Ingvar Kampard: Činjenice koje niste znali o preminulom vlasniku „Ikee” www.meleciaathome.com Kako da ostanete fokusirani ako radite od kuće · · ·