Mafijaški telohranitelj
KULTURA · film/TV

Šta se dogodi kada spojite starog veterana Semjuel. L. Džeksona i trenutno najzabavnijeg momka modernog Holivuda Rajana Rejnoldsa? Odgovor na to pitanje mogao bi da nam pruži reditelj Patrik Hjudž u novoj akcionoj komediji „Mafijaški telohranitelj“.

Već iz samog naslova pretpostavljate o čemu se radi. Džekson glumi najtraženijeg plaćenog ubicu koji pristaje da svedoči na Međunarodnom sudu pravde. Međutim, postoji puno kriminalaca kojima se taj potez ne sviđa, te će ujediniti snage da ga zaustave u toj nameri. Džeksonu je zbog toga dodeljen, pogađate, svetski poznati telohranitelj koji ga mora zaštiti i na vreme dovesti na suđenje. Telohranitelja tumači elegantni Rajan Rejnolds kojeg čeka zaista težat zadatak. Ko će tu koga na kraju zaštititi ostaje nam da vidimo.

Dodajmo tome kako se uz zabavni Džekson – Rejnolds duo, u filmu još nalaze poznata imena poput Selme Hajek i Geri Oldmana. Film Mafijaški telohranitelj u bioskope dolazi u četvrtak 31. avgusta, u distribuciji Blitz-a.

Gypsy, Ozark Friške TV serije: Gypsy & Ozark Valerijan Valerijan, Amitivil i Mame u provodu: Šta gledati, a šta izbegavati Vanzemaljac iz Lavkraftovog romana "U planinama ludila" (ilustracija Andrei Sherstuk) „U planinama ludila“: Film koji nikada nećemo gledati FESA17poster-740x1020_cover Festival evropske studentske animacije – FESA 2017 · · · · ·