MALI-VAMPIR-hqdefault.jpg
PULS GRADA · deca

Film „Mali vampir” postaće omiljeni zimski film cele porodice. „Mali vampir” je priča o različitosti koja ne može da stane na put pravom prijateljstvu.

Omiljeno štivo dečaka Antuna su jezive priče, posebno o vampirima. Ove godine , dobio je priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija i njegovu sestricu Anu, i postali su i prijatelji. Rudi se pokazao kao mio i ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antunovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane za Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida i koji, pritom, neobično miriše. Zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta?

U filmu glasove glavnim junacima pozajmili su: Tomaš Šarić, Iva Stefanović, Stevan Piale, Marko Marković, Isidora Minić,Pedja Damjanović, Tomaš Šarić , Jelena Jovičić, Dušan Čavić, Jelisaveta Karadžić, Vladislava Djordjević, Milan Tubić.

Film Mali vampir stiže u bioskope u distribuciji BLITZ Filma.

pagecover Bebe najbolje „upropašćavaju“ fotografije lino za city magazin-1 Osmeh medvedića Lina: Recept za vedar dan _DSC8962 Nega za celu porodicu – 70 godina čiste ljubavi Novogodisnja_carolija_na_sinama_naslovna Štarkova novogodišnja čarolija na šinama · · · ·