tonya-harding-margot-robbie-cover
KULTURA · film/TV

Nastao po neverovatnim, ali istinitim događajima, film „I, Tonya“ je mračna komedija koja prikazuje jedan od najvećih skandala u istoriji američkog sporta, u čijem se centru nalazila poznata klizačica Tonya Harding.

Iako iza sebe ima puno medalja sa prvenstava u umetničkom klizanju i druga je osoba kojoj je uspelo da izvede tzv. trostruki aksel na zvaničnom takmičenju, njenu reputaciju su obeležili mnogo nemiliji događaji koji nemaju nikakve veze sa njenim sportskim talentima. Naime, ona je optužena da je zajedno sa mužem i telohraniteljem bila organizator napada na svoju veliki rivalku Nancy Kerrigan, nakon čega je bila osramoćena u javnosti i zauvek joj je bilo zabranjeno da se bavi umetničkim klizanjem.

Tonyu Harding će u ovom filmu igrati Margot Robbie. Društvo će joj praviti Sebastian Stan, Allison Janney i Paul Walter Hauser.

I Tonya je režirao Craig Gillespie, a film će krenuti sa prikazivanjem 8. decembra.

qanb5utconmlajq1ohva_cover Trejler za novi film Louisa C.K.-a „I Love You, Daddy“ null Filmski oktobar "Halt and Catch Fire" AMC kanal: Poslednja sezona serije „Halt&Catch Fire“ Prokleti pas Kritika filma „Prokleti pas“: Jedini cilj je zabava · · · · · ·