terminal-poster-margot-robbie
KULTURA · film/TV

Dvojica plaćenih ubica odlučuju da prihvate veoma rizičnu misiju za račun anonominog naručioca koji je spreman da ih bogato nagradi za njihov trud. U međuvremenu se susreću sa misterioznom damom koja će biti umešana u njihovu misiju više nego što su se nadali.

Kao što možete primetiti, sinopsis ovog trilera nam ne govori mnogo o čemu se radi u filmu, a moramo priznati da i trejler nije preterano informativan. S druge strane, Terminal izgleda odlično i deluje da će biti pravo uživanje gledati ga u bioskopu. U glavnoj ulozi, po svemu sudeći fatalne žene s kojom nema šale, nalazi se Margot Robbie, koja je i jedan od producenata filma.

Društvo će joj na velikom platnu praviti i Simon Pegg, Dexter Fletcher, Max Irons i povratnik Mike Myers, kome je ovo prva uloga posle deset godina. Za režiju i scenario filma je bio zadužen Vaughn SteinTerminal je, inače, njegov prvi dugometražni film, a mi ćemo imati priliku da ga pogledamo od 11. maja.

Other Lives Nove TV serije: Čudne li gomile! the-spy-who-dumped-me-trailer Špijun koji me je ostavio: Nova komedija sa Milom Kunis Ruski horor "Nevesta" Ruski horor „Nevesta“ stiže u bioskope Tierra-Utopia-1-cover Martovski festival · ·