ERB-Musk-Zuckerberg-796x417
U VAZDUHU · pop trash

Nakon godinu dana pauze, Jutjub kanal „Epic Rap Battles of History“ nas je častio novim zabavnim video klipom izmišljene rep borbe između poznatih ličnosti. Ovog puta su snage odmerila dvojica titana iz sveta biznisa i IT industrije, Mark Zakerberg i Ilon Mask.

Glumci koji ih tumače u videu su naglašavali njihovo prepoznatljivo ponašanje pa je tako Mask karakteristično pompezan, dok Zakerberg zvuči kao robot dok gleda u nas bez treptanja. Prvi se u rimama hvali svojim avanturističkim duhom i proizvodima koji će promeniti svet dok vlasnika Fejsbuka optužuje da je napravio aplikaciju koja služi da saznamo „da li nam je tetka rasista“. Zakerberg sa svoje strane nije propustio da pomene kako je Mask morao da siđe sa mesta predsednika upravnog odbora kompanije Tesla, a usput je stigao i da se pohvali svojim bogatstvom.

Komentatori na Jutjubu su za sada više naklonjeni Masku. A ko je po vama pobednik ove epske rep bitke? Pogledajte video iznad teksta i ostavite komentar na našoj Facebook stranici.

poznati-cover Ljudi su pronašli dvojnike poznatih ličnosti među svojim precima cover-poznati Holivudske zvezde: Prijatelji na filmu i u stvarnom životu cover www.youtube.com Plastične operacije koje su izmenile lični opis poznatih page-poznati 7 poznatih ličnosti koje su radile u McDonald’s-u · · · ·