SUBURBICON
KULTURA · film/TV

Suburbicon je mirno i idilično predgrađe puno lepih kuća sa sređenim dvorištima koje se prodaju po relativno pristupačnim cenama, dakle savršeno mesto za odgajanje dece. Leta 1959. godine život izgleda odlično za Gardnera Lodgea (Matt Damon) i njegovu porodicu u ovom kraju, no sve se naglo menja kada dugovi koje je napravio kod mafije stignu na naplatu na najbrutalniji mogući način.

Nakon provale kuće tokom koje je ubijena njegova žena, Gardnerov svet se u potpunosti okreće naglavačke i on je prinuđen da preuzme zakon u svoje ruke i osveti se počiniocima ovog gnusnog čina.

Suburbicon je režirao George Clooney, dok su za scenario bili zaduženi braća Cohen. Osim Matta Damona, u filmu igraju još i Julianne Moore, Noah Jupem, Oscar Isaac i Josh Brolin. Ova mešavina komedije i trilera u bioskope stiže 27. oktobra.

Jeanne Moreau Zbogom lepotice: Preminula je francuska glumica Jeanne Moreau stallone_cover 5 najgore odglumljenih scena u istoriji filma o-breaking-bad-facebook Najbolje serije u poslednjih 10 godina ready_player_one.0_cover Ready Player One: Kako Spielberg vidi generaciju rođenu 2025 · · · · · ·