Automatski nacrt
KULTURA · film/TV

Ovog januara predstavljamo Vam novog omiljenog junaka koji će Vam prirasti za srce čim ga budete upoznali. To je polarni meda Norm.

Norm je klasičan primer polarnog medveda kakvog smo do sada upoznali. Miroljubiv, pomalo lenj, snežno beo, međutim Norma odlikuje jedna osobina koju nema ni jedan drugi polarni medved. Norm govori i Norm voli ljude.

Daleko od svoga doma na Arktiku, polarni meda Norm i njegova tri prijatelja završiće u Njujorku, gde ih čekaju neverovatne avanture. Za brbljivog medu Norma jedna stvar je jasna: na Arktiku nema mesta za turiste. No, kada ludi graditelj odluči da sagradi luksuzne stanove u njegovom dvorištu, Norm će učiniti ono što bi svaki normalni polarni medved učinio… odlazi u Njujork kako bi ga zaustavio. Uz pomoć ludih leminga na svojoj strani, Norm će se odomaćiti u Velikoj jabuci i pokušati spasiti Arktik od najezde turista.

Film Meda sa severa režirao je Trevor Vol. Film je na američkom kontinentu za samo četiri dana  prikazivanja uspeo da vrati uloženi budžet od osamnaest miliona dolara. Film odlikuje i sjajna glumačka ekipa naših glumaca koji su pozajmili glasove junacima iz filma: Stefan BundaloIva Stefanović, Bojana StefanovićMarko Marković Boris Milivojević.

Film je u bioskopima od SUTRA!

Telefon Telefonski razgovori na filmu Oni nisu dobili Oskara Oni nikada nisu dobili Oskara 01 Isus Hrist: 5 najpoznatijih filmskih prikaza hrišćanskog mesije Nove serije Preporuke i upozorenja: Nova godina, nove serije