maxresdefault
PULS GRADA · aktuelno

Prošlo je dvadeset osam godina od kada je izašao naš omiljeni praznični film „Sam u kući“. Zvezda filma Mekoli Kalkin nije imao baš sjajnu karijeru nakon njega, ali sada je dobio priliku da još jednom ponovi ulogu koja ga je proslavila.

Nažalost, to ne znači da će biti snimljen novi nastavak ovog popularnog filmskog serijala, već da je Mekoli Kalkin ponovo postao Kevin Mekalister za potrebe jedne reklame. Scene u njoj su identične kao u filmu, s jednom velikom razlikom – Kevin sada ima podršku Google Assistant uređaja i ne mora da brine zbog toga što ga je porodica zaboravila kada je otišla na putovanje u Pariz i što lokalni kriminalci žele da mu provale u kuću.

Ideja za reklamu je očigledno pun pogodak budući da je do sada pregledana više od 6 miliona puta na Youtube-u. Pogledajte i sami kako izgleda u videu iznad ovog teksta.

christmas-2948567_1280 Decembarske radosti 3 page-cover-jelke Malo drugačije novogodišnje jelke Brainz TV Kanal Brainz – novi TV za mlade genijalce Pokloni Loreal Deda Mraz stiže: Savršeni pokloni za Novu godinu · ·