Miss Dior: Nova kampanja sa Natalie Portman
PULS GRADA · lepota

Za one predstavnice lepšeg pola koje imaju neodoljivu potrebu da svima istaknu kako su još uvek „gospođice“ a ne „gospođe“ i kako se to može biti i sa 60 godina, kako žena mora biti slobodna i samostalna da ne bi postala najgora verzija, sebe ovaj će parfem, kao i čitava kampanja koja ga prati biti mala video Biblija. U glavnoj ulozi se, kao i mnogo puta do sada, našla Natalie Portman, jer ona je, očigledno, kao stvorena za nju, baš kao i za čitavu Miss Dior priču – parfem pravih gospođica.

Biti slobodan, autentičan, voleti i živeti svoj život onako kako najbolje umemo, uz obavezan osmeh na licu, eto to bi u kratkim crtama mogla biti osnovna poruka nove kampanje za Diorov čuveni parfem. Kratki film je uradio Anton Corbijin, ključni „krivac“ što se lepa glumica pojavila u novom klipu. Kao što ste verovatno već primetili muzika je obogatila vizuelni sadržaj, a u pitanju je legendarna Janis Joplin i stvar Piece of my heart.

Pravilno odabrano žensko donje rublje Pravilno odabran ženski donji veš Šminkanje 6 Parižanki otkriva bez kojeg karmina ne mogu da žive Losion Kozmetika – da li je više i bolje? Šminka u trendu 2015. Trend proleća 2015: Najbolja šminka · ·