Automatski nacrt
PULS GRADA · sport&rekreacija

Gledaoci prijateljske utakmice između Minnesote United (SAD) i Bournemoutha (Engleska) imali su priliku da vide uživo možda najgluplji gol u istoriji fudbala. Zaista je na čudan način golman Sammy Ndjock postigao taj gol, tako nešto se veoma retko viđa. Skoro nikada.

Naravno da je odmah golman Minnesote United postao Internet senzacija, pošto je činjenica da se ovakve stvari veoma retko viđaju u profesionalnom fudbalu. Sammy Ndjock je bio na golu u prijateljskoj utakmici i u 26. minutu lopta je što zbog njegove neodlučnosti što zbog njegove nespretnosti završila u mreži koju brani. Utakmicu je njegov tim izgubio sa 4:0 a golman može malo da se zabrine za svoje mesto u prvom timu.

Šta se tačno desilo ovom mladiću iz Kameruna, ne znamo, da li je lopta odskočila ili je hteo da je zahvati nogom pa se predomislio, verovatno će ostati misterija.

Automatski nacrt Kristijano Ronaldo- neki ga smatraju plačljivkom drugi najboljim fudbalerom na svetu NIKE+ RUN CLUB PRIPREMA ZA BELGRADE 10k Na Kalemegdanu su počele pripreme za „Belgrade 10k“ Pelle Kako je Graziano Pelle postao šesti najplaćeniji fudbaler na svetu Automatski nacrt Harry Kane je imao urnebesne momente na EURO 2016. ·