Littering-Bentley-Driver-1_cover
U VAZDUHU · grad

Nismo zaslužili ovakvog heroja, ali nam je potreban! Jedan motociklista u Rusiji je odlučio da samoinicijativno udeli pravdu na gradskom drumu.

Naime, on je na parkingu primetio kako je jedan putnik automobila marke Bentley, pre nego što se ukrcao u vozilo, ostavio kesu punu đubreta na trotoaru. U videu iznad teksta možete videti da je motociklista prvo proverio o čemu se radi, a onda je odlučio da ne dozvoli tom arogantnom čoveku da prođe nekažnjeno.

Krenuo je motorom za njim i kada ga je stigao, ljubazno mu je zakucao na vrata za vreme stajanja zbog semafora. Gospodina koji je otvorio prozor sačekalo je veliko iznenađenje! Naš osvetnik mu je prvo u stilu junaka akcionih filmova rekao: „Da nisi nešto zaboravio?“. A nakon toga mu je kesu sa đubretom ubacio u kola i otišao svojim putem da verovatno juri ostale loše momke koji zagađuju grad!

Duško Savanović, basket izazov Intersport u TC Mercator: Nov koncept kupovine Whisky Fair Vikend Sajam viskija Nepal Putopisi iz Nepala 12-_MG_4289cover Fine espresso bar LULA: Prijatno okruženje za prvu jutarnju kafu · · · · ·