Šta sve može biti seksi
U VAZDUHU · urban flash

Iako vam se čini da u onome što danas zovemo globalno selo, nema previše prostora za drugačije i različitost, to zapravo i dalje i na svu sreću nije tačno.

Najjednostavniji način da ovu tvrdnju dokažemo jeste da vam kroz primere onoga što se u različitim kulturama smatra lepim navedemo i podstaknemo vas na razmišljanje.

U videu koji imate priliku da vidite neki će reći – pomešane su babe i žabe! Istina je da se u njemu bez naročitog reda i pregleda posmatraju pojave koje u različitim krajevima sveta jesu na ceni kao izuzetne karakteristike i koje idu u prilog onim ženama koje ih imaju. Istina je i da se u samom videu pojavljuju primeri lepote koji su danas pre stvar zabeleški iz starih vremena nego još uvek aktuelna i veoma popularna tema, no ipak, kroz ovaj video upravo želimo da vam pokažemo kako ona priča o žabi koja je želela da se potkiva još uvek ima svoju vaspitnu ulogu. Lepota je različita, a biti lep znači biti svoj i pre svega nalik samo i isključivo onom unutrašnjem sebi!

Tate i ćerke Ilustracije od kojih se tope srca – kako se vole očevi i kćerke Deca glumci Glumci koji su počeli kao deca, a danas su pojam seksipila Kako su se obogatili Bill Gates i ekipa: Šta su uspešni ljudi postigli do svog 25. rođendana Bukvalisti Šta znači biti bukvalista · · · · · ·