Najbolji filmski dijalozi svih vremena
KULTURA · film/TV

Pojedini filmski dijalozi su toliko dobri da ostajemo impresionirani nakon odgledanog filma. A postoje toliko dobri dijalozi da je bilo zaista nezahvalno odabrati samo 10 onih koje ste mogli videti u videu na početku članka. Slažete li se sa izborom?

Toliko je dobrih filmskih dijaloga da su pojedini postali nezaobilazni deo pop kulture. Nekada se ne sećamo ni šta se tačno dešava u filmu samo se sećamo genijalnih razmenjenih rečenica. Ako ste pogledali video sa početka članka, sigurno je da ste se složili da je barem nekoliko dijaloga zaslužilo da bude proglašeno najboljim, bez obzira koji vam je inače filmski žanr srcu najdraži.

CineFix je zavirio u filmske arhive i sastavio video sa deset naboljih filmskih dijaloga. I naterao nas na razmišljanje, šta je po vašem mišljenju izostavljeno na ovoj listi?

Nove serije ("The Good Fight") Još nekoliko novih serija Rekvijem za gospođu J. Filmska kritika: „Rekvijem za gospođu J.“ "Moćni rendžeri" „Moćni rendžeri“ stižu u bioskope! netflix Netflix želi da gledaoci sami odrede kakav kraj žele ·