Najgora filmska scena smrti ikada
KULTURA · film/TV

Najgora filmska scena smrti ikada (a verovatno i najsmešnija) nalazi se u turskom akcionom filmu Š produkcije „Kareteci Kız“ (Karate devojka). Film je snimljen 1974. godine i predstavlja tursku verziju hongkonških filmova o borilačkim veštinama, ali i američkih tzv. „blaxsplotation“ filmova iz ’70-ih.

Glavna protagonistkinja filma je nema plavuša po imenu Zeynep, koja uči karate kako bi osvetila smrt svog oca i muža. Ako vas ovo nije privuklo da nabavite film, ne znamo šta će. U video klipu koji vam ovde predstavljamo, ona se obračunava sa brkatim negativcem koji i posle nekoliko hitaca iz pištolja uspeva da ostane na nogama i bacaka po sobi u usporenom snimku, dok nas istovremeno časti jednim gratis raspevavanjem u AAAAAAA duru. Režiser filma je očigledno bio veliki fan Divlje horde.

Majski bioskopski hitovi Majski bioskopski pupoljci: Odaberite film po svom ukusu -GO - Lora Novi „Tvin Piks“ gledajte na kanalu HBO Screen-Shot-cover Prvi trejler za povratničku sezonu „Will & Grace“! Trejler za seriju „Gypsy“: Naomi Watts glumi terapeutkinju u novom trileru Netflix-a Pogledajte trejler za novu hit seriju „Gypsy“ · · · ·