Automatski nacrt
PULS GRADA · sport&rekreacija

Evropsko prvenstvo u fudbalu se zahuktava, uskoro ćemo saznati koje sve ekipe idu u dalju fazu takmičenja. Bilo je zaista nekoliko zanimljivih utakmica, nekoliko iznenađenja (Island kao otkrovenje), a padaju i lepi golovi, što je veoma drago svakom pravom navijaču. Igra se prilično dobar fudbal, ali verujemo da će tek da se zahukta.

Navijači su snimali i birali najbolje golove dosadašnjih utakmica. Videli ste da su Payet, Bale, Dier, Modrić fudbaleri koji su izazvali najveće ovacije svojim šutevima koji su završili u okviru gola.

Možda nećemo sve ove fudbalere gledati u drugoj fazi takmičenja ali zato očekujemo da se i ostali raspucaju i pokažu svoje fudbalsko umeće u predstojećim mečevima.

Fudbal Smešni momenti sa Euro 2016 u utakmicama odigranim do sada Fudbaleri Reprezentacija Engleske iz 1996. protiv momaka koji igraju u Francuskoj 2016. Hakan Çalhanoğlu, Bajer Leverkuzen i Turska Mladi fudbaleri koji će zasijati u Francuskoj David Alba David Alaba, čovek koji je postigao najgluplji autogol u sezoni