Najprijatniji zvuci za ljudsko uho
U VAZDUHU · urban flash

Već ste sigurno upoznati sa činjenicom da buka može da stvori velike smetnje i oštećenja u ljudskom organizmu. Buka je jedan od ozbiljnijih zagađivača sredine u kojoj čovek živi i može biti opasna i štetna jednako koliko i smog, međutim, postoje neki zvuci koji nisu ni glasni ni intenzivni ali imaju uticaja na ljudsko zdravlje!

Prijatna muzika ili cvrkut ptica u prirodi mogu da izazovu neka izuzetno prijatna osećanja. Takoreći pozitivne efekte na ljudsko zdravlje koje se odnosi kako na one fizičke tako i na mentalne, ali među njima otkriveni su oni zvuci čije je pozitivno dejstvo mnogo veće od nekih drugih.

Kada dođu uskršnji praznici možda ćete biti u prilici da se susretnete sa nekim od ovih zvukova, a onda znate šta vam je činiti – zavalite se, opustite i uživajte. Ma koliko vam čudno izgledalo, čovečije telo zaista oseća pozitivne efekte dok sluša kako makaze seku papir, ili kako pada kiša, ali proverite i ostatak sa video liste!

Twerk TW3RK balerine – pokreti od kojih zastaje dah Da li postoji - pizza na žaru Šta je to pica bomba i kako se jede? Žene koje su se nasmejale slavnima Komičarka parodira Instagram fotke slavnih Praktični trikovi roditelja Praktični trikovi koje bi trebalo da znaju svi roditelji · · ·