Najskuplje izbrisane filmske scene
KULTURA · film/TV

Naravno, film se ne snimi odjednom, niti se snima scena koja će ići za onom sledećom scenom u filmu. I kada se snima, jedna scena se ponavlja više puta. Nekada čak i ceo dan ode na snimanje jedne jedine scene.

Kasnije, u montaži, odabere se materijal za film, a sati i sati snimljenog materijala budu odbačeni. Mnoge snimljene scene nisu uopšte stigle do bioskopskog platna. I nije bitno koliko je novca uloženo u te scene, one su mogle da budu i preskupe, ali eto, odbačene su iz nekog razloga. Nemilosrdna je filmska industrija.

U videu na početku članka ste mogli videti najskuplje izbačene scene iz filmova. Možda bi promenile film? A možda se tokom snimanja promenio kurs u kojem bi trebalo da ide film. Sigurno ste to makar jednom osetili na svojoj gledalačkoj koži. Znate ono, počeli ste da gledate horor a on se pretvorio u šećerlemu, sa sve srećnim krajem!

true-detective-13_cover Serija „Pravi detektiv“ ipak dobija 3. sezonu! War for the Planet of the Apes Novi trejler za film „Planeta majmuna – Rat“ Making History Nove TV komedije za proleće gospodnje 2017. Moja-genijalna-prijateljica-3D cover Knjiga „Moja genijalna prijateljica“ postaje TV serija · ·