Automatski nacrt
U VAZDUHU · urban flash

YouTube kanal FailArmy objavljuje nedeljno kompilaciju najneuspešnijih videa. Svih onih koji su krenuli naopako i dobili potpuno drugačiji sadržaj. Neki od njih su pomalo i bolni, jer tu ima dosta padova onih koji se snimaju…

A izabrani su i oni najsmešniji klipovi koji su potpuni promašaji. Pojedini će vas nasmejati do suza, mogli ste neke od njih pogledati u videu na početku članka. Neki od njih će vas i šokirati.
Ako niste znali za FailArmy sada znate gde možete pronaći gomilu duhovitog sadržaja.

Propali pokušaji su zaista smešni, a naravno da se danas sve snima i ne čudi nas što ima toliko smešnog sadržaja. Pojedine situacije deluju nerealno, ali da, desile su se.

Dakle, nije prošla godina bila samo depresivna i prepuna loših momenata. Naša težnja da imamo najzanimljiviji sadržaj na YouTube-u donela je zapravo dokumentovane momente promašaja koji izazivaju salve smeha. I zanimljivo je pogedati šta sve to može da se desi kada se namerimo da uradimo jedno ali splet okolnosti bude potpuno drugačiji.

ljubav Pravila koja bi svaki par trebalo da zna mačka Da li je ona najlepša mačka na svetu? kuknjava Zašto ne bi trebalo previše da se žalimo? sreća Oni su baš imali sreće · ·