Napravite svoje kraft pivo sa Pico mikro-pivnicom
U VAZDUHU · tech/web

San svakog pivopije da lako i brzo spremi ovaj alkoholni napitak po svom ukusu postao je java!

Uz pomoć novog zanimljivog proizvoda Pico mikro-pivnice sada i vi možete za svega 2 sata da napravite 5 litara ukusnog kraft piva. Ideja ovog proizvoda je da pojednostavi proces pravljenja piva, omogućavajući gotovo svakome da ga koristi.

Sve što je potrebno da uradite je da skinete uputstvo sa interneta i na osnovu instrukcija pomešate sastojke koje ćete dobiti u svojim PicoPacks kesicama. Na samom uređaju je moguće izabrati nivo alkohola i gorčine po ukusu. U različitim paketima koji se nude na Kickstarteru, osim kesica, kao dodaci dolaze i burence za fermentaciju i burence za točenje. Trenutna promotivna cena ovakvog paketa je 500 dolara.

Naručite svoju mikro-pivnicu i ne zaboravite da nas pozovete da nazdravimo kada završite pravljanje svoje prve ture piva!

Beddi budilnik Beddi: Pametan budilnik za pametno buđenje Smartphone projektorcover Smartphone projektor – bioskop u kući sa vašeg mobilnog telefona iPhone 6s iPhone 6s plus iPhone 6s i iPhone 6s Plus u Telenor prodavnicama coverlenovo Lenovo Ideacentre stick 300 – mini računar kao dodatak vašem televizoru