Automatski nacrt
PULS GRADA · deca

Svi smo imali kul nastavnike, ali nijedan nije bio kao Barry White Jr, nastavnik u školi „Charlotte“ u Severnoj Karolini. On svakog učenika kojem predaje pozdravlja na jedinstven način. I to je zaista zanimljivo.

I dok većina nastavnika za učenike predstavlja nekakve neprijatelje ili nekoga koga ne shvataju ozbiljno, povremeno se u vestima, najpre lokalnim, a onda i globalnim, pojave fotografije, priče ili video zapisi kul nastavnika koji potpuno promene uobičajenu prosvetnu filozofiju. Oni posmatraju svoje učenike kao osobe i trude se da u njima od najranijeg detinjstva formiraju osećanja međusobnog poštovanja i uvažavanja različitosti. A u jednoj školi u Severnoj Karolini, gde radi Barry White Jr. dan ne počinje onim običnim „Dobro jutro“, već kao što ste mogli videti u videu na početku članka. Ovaj nastavnik svakog učenika pozdravi na poseban način. Ovako se, između ostalog, otklanja agonija ulaska u učinonicu i učenici mnogo opuštenije mogu da pristupe školskom gradivu.

Direktor i đak (foto: bored panda) Dopustio je učeniku da ga ošiša mame Mame će razumeti deca Razumećete ove stvari ako su vam roditelji bili strogi psi Roditelji sa odličnim smislom za humor ·