voxlux-768x432
KULTURA · film/TV

„Vox Lux“ je muzička drama koja prati uspon pop zvezde po imenu Selest (Natali Portman). U filmu su iz njene perspektive prikazani bitni momenti u popularnoj kulturi od 1999. do 2017. Originalne numere za film je napisala pevačica Sia.

Vox Lux počinje 1999. i prikazuje dve sestre, Selest (Natali Portman) i Elenor (Stejsi Martin), koje su preživele veliku tragediju. One odlučuju da iskoriste svoje traumatično iskustvo kao inspiraciju za pesmu i započnu pevačku karijeru. Ubrzo će biti primećene od strane jednog menadžera (Džad Lou) koji će od njih napraviti zvezde, sa Selest u prvom planu, a Elenor kao kreativnom osobom iza scene. U 2017. tridesetjednogodišnja Selest ima ćerku. Ona pokušava da balansira porodični i javni život pun skandala, a moraće i ponovo da se suoči sa novom velikom tragedijom u svom životu.

Vox Lux je režirao Brejdi Korbet. On je ujedno i autor scenarija. Film će krenuti sa prikazivanjem od 7. decembra.


AMERICAN WOMAN 2018 pic02 3 nove serije: 30 minuta grešnog zadovoljstva _ARP4570 Omar Si se vraća filmu u ostvarenju „Policajac iz Belvila“ stan Noć veštica na AMC kanalu naslovna „Fantastično putovanje u OZ“ u bioskopima · · ·