lucy-in-the-sky
KULTURA · film/TV

Noa Holi je autor popularnih serija „Fargo“ i „Legion“, a ove godine ćemo biti u prilici da gledamo njegov bioskopski prvenac „Lucy in the Sky“, u kome glavne uloge tumače Natali Portman, Džon Hem, Den Stivens i Elen Berstin.

Film prati Lusi Kolu (Natali Portman), astronautkinju koja nakon duge misije u svemiru ima problem da se prilagodi na rutinu života na Zemlji. Ona upoznaje kolegu iz struke, astronauta Marka Gudvina (Džon Hem), i sa njim ulazi u ljubavnu vezu. Ubrzo, međutim, ona će početi da gubi kontakt sa realnošću, što će ostaviti posledice na njen odnos sa porodicom i prijateljima. Kada sazna da je njen ljubavnik vara, Lusi će biti spremna da uradi stvari koje su za nju do tada bile nezamislive.

Lucy in the Sky je navodno inspirisan životom astronautkinje Lise Novak. Još uvek se ne zna tačan datum premijere, ali će to po svemu sudeći biti u narednih nekoliko meseci.

download „Kapetan Marvel“ ili komercijalizacija feminizma moana-film-2016-760x506 Ove tri stvari su zabranjene u svim dečijim Dizni filmovima download HBO najavljuje mini-seriju o tragediji u Černobilju korgi „Korgi: kraljevski pas velikog srca“ pretpremijerno od vikenda u bioskopima · · ·