Natalie-Portman-Annihilation-Image-Cropped
KULTURA · film/TV

Od Alexa Garlanda, reditelja veoma cenjenog filma „Ex-Machina“, stiže nova naučnofantastična avantura bazirana na bestseleru „Annihilation“ Jeffa VanderMeera. Pogledajte intrigantni trejler za ovaj film koji će vam sigurno zagolicati maštu.

Natalie Portman se nalazi u ulozi biološkinje koja zajedno sa timom naučnika putuje u misterioznu oblast pod imenom Area X. Ova teritorija je napuštena i u potpunosti odsečena od civilizacije. Već ju je do sada posetilo 11 ekspedicija, čiji su mnogi članovi nakon toga nestali bez traga, dok su ostali oboleleli od mentalnih bolesti ili su dobili rak. Neki su izvršili i samoubistvo.

Nas ovaj sinopsis malo posdeća na radnju filmova Stalker i Solaris, kao i knjiga na osnovu kojih su nastali. Ako kvalitet filma Annihilation budi i blizu ovih ostvarenja Tarkovskog, imamo čemu da se radujemo 23. februara, kada počinje prikazivanje filma. Osim Natalie Portman, u ovoj naučnofantastičnoj avanturi ćemo još gledati i Jennifer Jason Leigh, Ginu Rodriguez, Tessu Thompson i Oscara Isaaca.


Lady Gaga Šest Netflixovih filmova koji nas očekuju do kraja oktobra KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE Filmski septembar/oktobar hannibal-lecter-silence-lambscover Top 10: Najbolji filmski negativci game-of-thrones-season-7-9cover Game of Thrones: Šta sve znamo o sledećoj sezoni poznate serije · · · ·