Nemilosrdni plišani
KULTURA · film/TV

„Nemilosrdni plišani“ su mnogo toga: krimić o istrazi zagonetnog ubistva, priča o prijateljstvu i partnerstvu dvoje policajaca, o različitostima i njihovom prihvatanju, o iskupljenju osramoćenog junaka. Ali film sigurno nije za decu, ni u kom pogledu. Ovo je razularena letnja komedija za odrasle koja prikazuje kako se lutke ponašaju iza zatvorenih vrata, kad u blizini nema dece.
U filmu nastupaju zvezde Melissa McCarthy, Maya Rudolph, Joel McHale, Elizabeth Banks, kao i lutke Miskreant lutkarske kuće Henson Alternative.

S pričom smeštenom u Los Anđeles, Nemilosrdni plišani istražuju svet u kom kraj ljudi žive i rade lutke. Poput nas, i lutke imaju različite osobine, zanimanja, interese i poroke. Makar žive zajedno s ljudima, lutke se još uvek smatraju građanima drugog reda i suočavaju se s diskriminacijom, predrasudama i nasiljem dok pokušavaju pronaći svoje mesto u svetu i da žive sa što više dostojanstva.

U središtu priče je narušen odnos između Melisse McCarthy kao detektivke Connie Edwards, mentalno nestabilne veteranke koja pokušava da se nosi sa svojom zavisnošću i Billa Barretta kao Phila Phillipsa, njenog bivšeg osramoćenog partnera-lutke. Jednom davno bili su zvezde i ponos svog odeljenja, sve do skandala nakon kojeg je Phillips izgubio posao. Sada je privatni detektiv koji zastupa interese lutaka u gradu anđela. Nakon što je nekoliko glumaca iz The Happytime Gang – omiljenog dečjeg programa iz 90-tih – ubijeno, Edwards i Phillips moraju udružiti snage kako bi pronašli serijskog ubicu.

723190-true-detective-season-3 Stigao je trejler za treću sezonu serije „True Detective“ Suspiria-Trailer Dakota Džonson je zvezda novog horora „Suspirija“ KING KONG 1933 pic02 10 najboljih filmova sa oblakoderima king-lear-trailer-700x300 Entoni Hopkins je kralj Lir u novoj filmskoj adaptaciji Šekspirove tragedije · · · ·