Neverovatan video kita koji skače iz vode
U VAZDUHU · životinje

Grbavi kitovi su prilično velike životinje. Prosečna težina odraslog primerka ove vrste iznosi 36 tona, što je ekvivalentno težini čak 24 nilska konja. To, ipak, nije sprečilo kita u ovom video klipu da u potpunosti iskoči iz vode i šokira ljude koji su se igrom slučaja našli na istoj lokaciji blizu Južnoafričke Republike.

Klip je snimljen u Indijskom okeanu sa istočne strane zemlje, a napravio ga je ronilac Craig Capehart, koji je u trenutku izronjavanja kita bio u gumenom čamcu na naduvavanje zajedno sa svojim prijateljima. On se brzo dohvatio svoje kamere i krenuo da snima ovu veličanstvenu životinju. Veoma retko se dešava da grbavi kit u potpunosti iskoči iz vode, a do sada još niko nije snimio tu pojavu, što ovaj klip čini pravim draguljem. Pogledajte i sami na vrhu naše stranice kako to izgleda.

troy-moth-nikita-husky-rescue-14-1_cover Ovaj haski je inspirisao jednog fotografa Moja drugarica bubamara Mali slatki …. pacovi Retke slike kitova na spavanju Retke slike kitova na spavanju Naslovna fotografija - koze na drvetu u Maroku (foto Burak Senbak)_cover Koze, ta luda i neustrašiva stvorenja ·