1521649211223-Screen-Shot-2018-03-21-at-121655-PM-cover
KULTURA · film/TV

Nakon velikog uspeha serije „Game of Thrones“, još jedno delo slavnog pisca epske fantastike Džordž R. R. Martina će doživeti svoju televizijsku ekranizaciju. Ovoga puta je u pitanju adaptacija naučnofantastične priče sa elementima horora „Nightflyers“ koju je Martin opisao kao „Psiho u svemiru“.

Zanimljivo je da je ista priča već poslužila kao inspiracija istoimenog niskobudžetnog filma iz 1987. Budući da će u novoj adaptaciji učestvovati Netflix i televizija Syfy, očekivanja od serije su znatno veća.

Radnja serije Nightflyers se dešava 75 godina u budućnosti. Grupa naučnika ima zadatak da se ukrca na misteriozni svemirski brod Nightflyer i pokuša da ostvari prvi kontakt sa vanzemaljskom civilizacijom otkrivenom na samom kraju Sunčevog sistema. Ubrzo, međutim, neobjašnjivi nasilni događaji će uzdrmati njihovo samopouzdanje i okrenuti ih jedne protiv drugih.

Glavne uloge u seriji Nightflyers će tumačiti Eoin Macken, Gretchen Mol i Maya Eshet. Snimljeno je ukupno 10 epizoda, a premijeru serije možemo očekivati na jesen.

landscape-1513265420-deadpool-2 Deadpool 2: Povratak najvećeg šaljivdžije među superherojima page_cover 7 poznatih glumica koje su postale rediteljke cover „Gaša Šeprtlja“ od 4. aprila na velikom platnu uma-thurman-quentin-tarantino-cover Režiseri koji su bili brutalni prema glumicama svojih filmova · · · ·