Nova "in" stvarčica - selfie cipela
U VAZDUHU · urban flash

Ako vas u toku jučerašnjeg dana niko nije nasmejao niti uspeo da prevari, onda je pravi trenutak da mi to danas izvedemo. Cipela na kojoj postoji prostor za vaš pametan telefon. Cipela koja će vam omogućiti da napravite savršen selfie? U svakoj je šali pola istine, pa je tako verovatno i u ovoj, džaba vam da strahujete!

Selfie je dospeo svuda, od Oxfordovog rečnika do Instagrama i drugih društvenih mreža, stoga, ako je gužva pred vratima toaleta u kafiću to nije zato što je nekome unutra zaista loše, već zato što mu je odlično! Pućenje u ogledalu, zamišljene stroge face, starije maloletnice kao zavodnice – svi su zaraženi selfie virusom. U ovoj narcisoidnoj opsednutosti, proizvođač cipela Miz Mooz veruje da bi nam nedostajala samo još ova cipelica pa da se kompletiramo i konačno pokažemo da bajka o Pepeljugi nije samo za decu. Za slučaj da sledeći put kada umesto predivne panorame ugledate razgibanu tinejdžerku, znajte da je selfie cipelica ipak postala realnost!

Zlatna torta Najskuplja torta na svetu Izmišljen donji veš kao deo humanitarnog programa David Beckham u lažnoj reklami za donji veš Teletabisi i okultne radnje Crno-beli Teletabisi Kako astronauti peru kosu Kako astronauti peru kosu ·