BeFunky-collage (3)
PULS GRADA · shopping

Ženstvenost, intenzitet i senzibilitet ključne su reči koje opisuju svet aluzija predstavljen novom LIU JO kampanjom za sezonu proleće/leto 2019. Sofisticirana, prelepa i autentična, Ana Evers lice je italijanskog brenda, te već drugu sezonu zaredom osvaja poglede u šarmantnom Liu Jo izdanju. Brend sarađuje sa izvanrednim fotografima Mertom i Markusom, koji svojim radom pretvaraju fantaziju i sanjarenje u javu, i zaslužni su za jedinstvene, originalne fotografije koje prikazuju šarm popularnog modela Ane Evers.

Na ovaj način LIU JO nastavlja da unapređuje svoje poslovanje, ističući svoje prednosti i autentičnost. Najvredniji adut brenda je neprikosnoveni glamur, kojim odiše kolekcija za jesen/zimu 2018, a koji se elegantno prenosi i na letnju kolekciju za 2019. godinu. Kampanja je, zapravo, proizvod prirodne evolucije prethodnog #glamourizing projekta i želje za izražavanjem sofisticiranosti, naglašavajući konzistentnost vizije brenda. LIU JO nastavlja da unapređuje saradnju sa kreativnim timom zaslužnim za uspeh prethodne kampanje.

Atraktivna Ana Evers zasijala je u LIU JO autfitu na snimanju u studiju, a digitalni svetlosni efekti savršeno su istakli njenu siluetu, stvarajući prefinjene nijanse i senke. Rezultat su sveže, senzualne fotografije na kojima je prikazana ženstvenost, te glamurozni duh brenda.

Magnetska privlačnost, svetli i intenzivni tonovi, kao i grafičke boje ključni su faktori koji ističu intenzitet letnje kampanje, fokusirajući se na senzibilitet, šarmantnost i ženstvenost. Kampanja je odraz samopouzdanja, privlačnosti i nežnosti, kao karakteristika ženskog pola, i prenosi poruku o jačanju položaja i identiteta žena širom sveta.

Adapt-BB-Adapt-and-App Nike Adapt BB: Nove samovezujuće patike popularnog brenda DSC_3067 Škrabac: Duksevi i pidžame za toplu zimu naslovna Parfimerije će od februara biti bogatije za ove novitete dollarstorechristmasgifts U novoj godini želim… · · · · ·