Daniel Craig
KULTURA · film/TV

Danijel Krejg se vraća na veliko platno u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na svetu! Premijera filma „Spektra“ će se održati 4. novembra samo u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u terminu od 20 časova. Karte su već u prodaji!

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslaće tajnog agenta 007 u misiju u Meksiko, a potom i u Rim gde će upoznati Luciju Skiaru, prelepu i misterioznu udovicu poznatog kriminalca. Bond će se infiltrirati na tajni sastanak i otkriti postojanje zlokobne organizacije poznate pod imenom Spektra. U međuvremenu u Londonu, Maks Denbih – novi direktor sektora za nacionalnu bezbednost, istražuje Bondove ranije zadatke i traži razloge zbog čega je MI6, kog vodi M uopšte potreban. Agent 007 tajno zatraži pomoć, kako bi pronašao Medlin Svan, ćerku njegovog neprijatelja kod kojeg se nalazi trag koji vodi do otkrivanja SPEKTRE. Kao ćerka ubice, Medlin razume Bonda više od bilo koga drugog. Kako se on približava srcu Spektre uskoro saznaje za zastrašujuću povezanost između sebe i neprijatelja kog sve vreme pokušava da pronađe.

Poslednji put u ulozi Džejmsa Bonda našao se fenomenalni Danijel Krejg, dok je uloga glavnog negativca poverena dobitniku prestižne nagrade Oskar Kristofu Valcu. Režiju potpisuje Sem Mendez, koji je bio reditelj i na prethodnom filmu iz Bond franšize, a u filmu se pojavljuju i Monika Beluči, Ralf Fajns, Naomi Haris, Endrju Skot i mnogi drugi.

Svako ko kupi kartu za premijeru filma „Spektra“, imaće jedinstvenu priliku da učestvuju u akciji bioskopa Cineplexx i osvoji poklon iznenađenja. Pratite sajt bioskopa Cineplexx za više informacija.

Scream Queens Prikaz serije: „Kraljice vriska“ Pored mene Filmska recenzija: „Pored mene“ Film "Ejmi" otvara Slobodnu Zonu Film „Ejmi“ svečano otvara 11. Slobodnu Zonu Koga ne vole bioskopske blagajne Koga ne vole bioskopske blagajne ·