Automatski nacrt
KULTURA · film/TV

„The Beguiled“ je novi film Sofie Coppole („Izgubljeni u prevodu“) čija premijera se očekuje u junu ove godine. Ćerka poznatog reditelja Francisa Coppole sada priprema adaptaciju istoimenog filma iz 1971. godine čiju režiju potpisuje Don Siegel.

Budući da je reč o slavnom rimejku, nije loše podsetiti da su u originalnoj verziji iz 1971. u glavnim ulogama bili Clint Eastwood i Geraldine Page. A sada će Eastwoodovu ulogu igrati Colin Farrell, a na mestu Geraldine Page je došla Nicole Kidman. Pored njih, u filmu se još pojavljuju i Elle Fanning i Kirsten Dunst. Kako bismo to slobodno mogli da primetimo, ovakav film je kao stvoren za Coppolinu poetiku jer ona uživa kada na velikom platnu može da predstavi različite ženske karaktere.
The Beguiled (Opčinjen) je jedan od najiščekivanijih filmova u 2017. godini. Većina jedva čeka da vidi kako će Sofia Coppola režirati film. A mi se još pitamo, hoće li Colin Farrell ikako moći da zameni fantastičnog Clinta Eastwooda? Još jedno podsećanje glasi, originalni film, kao i rimejk rađeni su prema romanu Thomasa P. Cullina A Painted Devil iz 1966. godine.

Film je intrigantna priča iz vremena američkog građanskog rata, mnogo je ljubavi, ranjenih srca i žena. Kada jedan ranjeni vojnik slučajno dospe u žensku školu, svaka od devojaka bez obzira na godine želi da se brine o njemu. Surovost, takmičenje i bizarni preokreti samo su početak priče…

Sofia CopollaOtvori galeriju
vv Eva Grin će igrati Virdžiniju Vulf filmovi Francuski filmovi koje bi trebalo da odgledate Dzeki3 Film „Džeki“ biće prikazan na 45. FEST-u Denzel Washington Oskarovska predviđanja (II deo): Javlja mi se ovako… · ·