Novi spot grupe Arcade Fire za pesmu „Electric Blue“ nas vraća u disko eru
KULTURA · muzika

Vokal pevačice Régine Chassagne u falsetto stilu, plesni ritam i sintisajzeri u ovoj pesmi će vas sigurno podsetiti na zlatno doba disko muzike kada su grupe Bee Gees i Chic harale top listama. Naravno, sve je uređeno u modernijem ruhu, pa ne sumnjamo da će pesma privući i nove generacije.

Spot je snimljen za vreme Mardi Gra proslave u Nju Orleansu. U njemu možemo videti pevačicu grupe Arcade Fire kako igra na ulicama po kojima je rasuto đubre a gradske službe pokušavaju da ovaj grad vrate u pređašnje stanje.

Electric Blue će se pojaviti na albumu Everything Now, zajedno sa već objavljenim pesmama Everything NowCreature Comfort Signs of Life. Datum njegovog izlaska je 28. jul. Jedan od producenata albuma je Thomas Bangalter iz grupe Daft Punk, što dosta objašnjava zvuk ove pesme.

Jinx_cover Muzička recenzija: Jinx „Pogrebi i pomiriši“ (Dallas) Poslušajte prvi svetski ledeni kamerni orkestar Poslušajte prvi ledeni kamerni orkestar VISLimunadaPhotoDaliborTonkovic „VIS Limunada“ pod sjajem zevezda letnje noći Luke Black_cover MjuzNews predstavlja: Luke Black LIVE · ·