jack-ryan-header-3
KULTURA · film/TV

Džon Krasinski će igrati Džeka Rajana u istoimenoj seriji o popularnom junaku iz špijunskih romana Toma Klensija. Pre njega, Džeka Rajana su u filmskim adaptacijama romana imali čast da glume Alek Boldvin, Harison Ford, Ben Aflek i Kris Pajn.

Serija će imati osam jednosatnih epizoda i biće emitovana preko Amazon Prime servisa od 31. avgusta.

U fokusu serije je mladi analitičar Džek Rajan koji se već na početku svoje karijere u CIA nalazi na veoma opasnom zadatku i suočava sa novim tipom terorizma koji ima potencijal da destabilizuje ceo globalni poredak.

Osim Džona Krasinskog u seriji će još glumiti Ebi Korniš, Vendel Pirs i Ali Saliman. Producenti i autori seriju su Karlton Kjuz (Lost, Bate’s Motel, The Strain) i Grejem Roland (Almost Human). Za sada je poznato da će Džek Rajan imati i drugu sezonu.

Publika na FILMSTREETu „Ubistvo u Orijent Ekspresu“ otvara osmu sezonu FILMSTREET-a John_Waxxx_5 Francuska komedija „Coexister” od sutra u bioskopima 1 Stigao novi trejler za „Smrtonosne mašine“ merlin_138879237_8b6b57d6-7ce0-4953-bc31-275433450ccc-jumbo Novi film o Vivijan Vestvud je uzbudljiv baš kao i njena moda · · · ·