_9ff96a40-dbc4-11e7-8585-db66518b106fcover
KULTURA · film/TV

Prošlo je četiri godine od kada je luksuzni Park iz doba jure uništen od strane dinosaurusa. Na ostrvu na kome se on nalazio, više nema ljudi i dinosaurusi su ostavljeni sami da prežive, što će biti dovedeno u pitanje nakon aktivacije velikog vulkana.

Naši junaci Owen (Chris Pratt) i Claire (Bryce Dallas Howard) odlučuju da se upuste u opasnu misiju i spasu ih od izumiranja. S dolaskom na ostrvo, međutim, otkrivaju da je i sudbina celog ljudskog roda pod znakom pitanja. 

U filmu Jurrasic World: Fallen Kingdom ćemo ponovo gledati Chrisa Pratta kao Owena Gradyija, bivšeg vojnika i trenera dinosaurusa, i Bryce Dallas Howard u ulozi Claire Dearing, bivše menadžerke parka, a sada vođe fondacije za zaštitu dinosaurusa. Osim njih u filmu još igraju: James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, , BD Wong i Jeff Goldblum.

Jurrasic World: Fallen Kingdom je režirao J. A. Bayona, a film u bioskopima možemo očekivati od 22. juna sledeće godine.


DRUGASTRANASVEGApic01 Dva intimna preseka srpske istorije: „Druga strana svega“ i „Kada dođu svinje“ mary-magdalene-rooney-maracover Pogledajte trejler za film „Marija Magdalena“ 1234 „Legenda o Kolovratu“ postaje najgledaniji film u istoriji ruske kinematografije 78 Hit serije za koje niko nije mislio da će postati uspešne · · ·