pompeja
PULS GRADA · destinacija

Pompeja je svojevremeno bio bogat i lep antički grad koji je uništen 79. godine nove ere u erupciji vulkana Vezuv. Od tada, okamenjeni ostaci ljudi, životinja i celog naselja fasciniraju mnoge posetioce koji žele da ih posete. Sada ih mogu videti na jedan potpuno novi način.

Poseta Pompeji nešto je što mnogi opisuju kao jedinstveno iskustvo. Nažalost, danas je manji deo ovih ostataka dostupan zainteresovanima nego što je to ranije bio slučaj. Srećom, moderna tehnologija stupa na scenu i dronovi sa kamerama nude novu perspektivu. Bez obzira na nivo pristupa prilikom posete, ovakvo iskustvo ne možete doživeti. Pogledajte video i možda dobijete želju da zaista posetite ovaj grad, ili da obnovite znanje ukoliko ste već bili tamo.


Vojvodina šume Beg iz Beograda u oazu Gornjeg Podunavlja 3bc4f2876c75497a7593a9e500714779 5 povoljnih, a nedovoljno istraženih destinacija za septembar Rio price sa putovanja City letnja preporuka #78: Veb-sajt „Rio – Priče sa putovanja“ Kolumbija Kolumbija: 5 razloga za posetu · · · · ·