2048cover
KULTURA · film/TV

Sandra Bullock, Cate Blanchett i Rihanna igraju glavne uloge u svojevrsnoj ženskoj verziji čuvenog filmskog serijala o pljačkašima „Ocean’s 11“.

„Ocean’s 8“ je režirao Gary Ross, a film će svoju premijeru imati 8. juna naredne godine.

Na početku trejlera možemo da vidimo Debbie Ocean (Sandra Bullock), sestru Dannyija Oceana (George Clooney u Ocean’s 11  i nastavcima), ispred odbora za uslovni otpust iz zatvora. Ubrzo nakon toga, postaje jasno da će ona svoju uslovnu slobodu iskoristiti da se vrati svom kriminalnom načinu životu. Na meti iskusne pljačkašice će se ovog puta naći velika Met Gala u Njujorku. Naravno, za takav poduhvat će joj biti potrebna savršena ekipa, koja će u ovom slučaju biti isljučivo sačinjena od žena i činiće je: Lou (Cate Blanchett), Nine Ball (Rihanna), Amita (Mindy Kaling), Constance (Awkwafina), Rose (Helena Bonham Carter), Daphne Kluger (Anne Hathaway) i Tammy (Sarah Paulson).

U filmu Ocean’s 8 ćemo još gledati Jamesa Cordena, Dakotu Fanning i Damiana Lewisa, a najavljena su i gostovanja Matta Damona, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anne Wintour, Adriane Lime i Katie Holmes.

cover Razlike između originalnih filmova i njihovih novih verzija imagecover 5 potcenjenih filmova iz 2017. koje vredi pogledati 2495_D038_00011_CROPV2_cover Mamma Mia! Here We Go Again: Trejler za drugi deo mjuzikla landscape-1487173595-all-star-move-flops-1 Filmovi prepuni zvezda koji su bili apsolutni promašaji · · ·