Od danas u bioskopima "Zakon noći"
KULTURA · film/TV

Najnovije ostvarenje Bena Afleka je film „ Zakon noći“ koji potpisuje kao reditelj, scenarista i kao glavni glumac. Od danas ovaj film ćete na redovnom repertoaru moći da gledate u domaćim bioskopima, a biće dovoljno da vam kažemo da iako smešten u davnu prošlost film odgovara na pitanja koja su u trenutku u kojem živimo više nego popularna- da li živite po pravilima koja već postoje ili ste dovoljno hrabri da stvarate svoja?

Warner Bros Pictures vam predstavlja novo filmsko ostvarenje Bena Afleka, Zakon noći, u kojem je radnja smeštena u Boston, 20-ih godina prošlog veka. Film govori o tada životnoj temi miliona Amerikanaca – prohibiciji, a priča prati grupu individualaca i njihovo snalaženje u svetu organizovanog kriminala.

Ben Aflek tumači lik Džoa Kohina, a film prati njegov uspon od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike. On je najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, koji je već odavno okrenuo leđa svom strogom i pravilnom vaspitanju, a sada je postao najstrahovitiji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika. U vremenu nemilosrdnih ljudi, ambicija, keša, ilegalnog alkohola, oružja i bitke za kontrolu tržišta, nikome – ni članovima porodice, a ni prijateljima – ne može se verovati.

Film krasi odlična glumačka ekipa za triler koji se bavi temom neobrađenom u velikim projektima još od ostvarenja Lawless Džona Hilkouta. Aflek je režirao film po sopstvenom scenariju, zasnovanom na istoimenom romanu Denisa Lehana, poznatog ranije po knjizi Shutter Island, prema kojoj je takođe snimljen film.

filmovi Najiščekivaniji filmovi za ovu godinu Nisu se podnosili (foto: www.cloudpix.co) Na televizijskim ekranima su bili tandem a privatno se nisu podnosili Filmovi koji nisu bili u bioskopima TOP 10: Odlični filmovi koje NISTE mogli da pogledate u domaćim bioskopima tokom 2016. "Dirk Gently" (2016) TV preporuke: „Berlin Station“, „Dirk Gently“ i „Chance“ · ·