Automatski nacrt
KULTURA · film/TV

Sećate li se jezive lutke iz prošlogodišnjeg horor hita „Prizivanje zla“ (The Conjuring) ? Reč je o „Anabel“ naizgled nevinoj dečijoj igrački, koja sa sobom nosi mračnu tajnu. Ove godine Anabel je glavni akter u novom hororu Džona Leonetija koji je režirao i „Prizivanje zla“.

Džoni Gordon, pronalazi, na prvi pogled, savršenu lutku kao poklon za svoju trudnu ženu Miju. Anabel je prelepa starinska lutka u beloj svečanoj haljini, ali Mijina sreća i opčinjenost poklonom ne traju dugo. Jedne mračne, sudbonosne noći u njihovu kuću provaljuju pripadnici drevnog kulta koji se na krvav način obračunaju sa zaljubljenim parom. Međutim, krv i nasilje nije sve što su ovi zli ljudi doneli…Probudili su zlog demona koji je sada ušao u naizgled nevinu Anabel.

Film je baziran na , navodno, istinitim događajima koje su istraživali Ed i Lorajn Voren, tim istraživača paranormalnog koji su pratili i dešavanja ekranizovana u filmu Prizivanje zla. Događaji iz ovog filma su godinama opsedali svetske medije. Producentima je priča o Anabel poslužila kao podloga za spin – off filma  Prizivanja zla i sigurno da će opravdati očekivanja postavljena malo pre pomenutim filmom.

U filmu glavne uloge tumače Anabel Volis i Erik Lodin.

The Knick Preporuka za gledanje: Serija „Hirurg“ (The Knick) Automatski nacrt Otac i sin na različitim stranama zakona – pogledajte trejler filma „Sudija“ jack nicholson Buntovnici na filmu Plaćenici Filmska recenzija: „Plaćenici 3″