The Cure na Exit-u
PULS GRADA · aktuelno

Jedan od najvećih bendova u istoriji popularne muzike stiže u Srbiju! Nakon što su ove godine rasprodali Hajd park za 65.000 posetilaca, vest da će The Cure sledeće godine krenuti na jubilarnu i možda poslednju turneju povodom neverovatnih 40 godina postojanja benda, nedavno je odjeknula.

The Cure će sledeće godine biti apsolutni hedlajneri na najvažnijim evropskim festivalima, te su karte prvih objavljenih datuma za 2019. planule u rekordnom roku. Na lično insistiranje benda, EXIT, trenutni nosilac evropske šampionske titule, našao se među odabranim festivalima, pa će na zadovoljstvo domaće publike, kao i gostiju iz celog sveta, The Cure prvi put u Srbiji i regionu nastupiti 4. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

The Cure važe za bend koji uživa u svakom izlasku na scenu, a Rolling Stone ocenjuje njihov nedavni koncertni spektakl kao retko intiman za događaj te veličine. Set liste im obuhvataju gotovo čitavu karijeru benda zbog čega njihovi nastupi traju od dva do tri sata, pa će i nastup na Exitu biti istinski koncertni spektakl sa najvećim hitovima kao što su Friday I’m in Love, Lovesong, Pictures of You, In Between Days, Boys Don’t Cry, Close to Me, Love Cats, Just Like Heaven, A Forest

Ulaznice po poklon ceni samo za najbrže od 23. oktobra!

Već sledeće nedelje, u utorak 23. oktobra, tačno u podne, stižu i prve četvorodnevne EXIT ulaznice sa neverovatnih 60% popusta, po poklon ceni od 5.990 dinara! Najpovoljnije ulaznice se svake godine rasprodaju za samo nekoliko sati, te se fanovima savetuje da požure, a nakon što se početni kontigent rasproda, cena ulaznica će biti veća.


collage Top 10 toaleta sa venčanja princeze Judžin Miodrag Petrovic Ckalja 2 (3) Sećanje na Miodraga Petrovića Čkalju Petao Minut ćutanja za pile u Lidlu banksy-1220x775 Benksijeva slika prodata za milion dolara se samouništila · · · · ·