Opatica iz pakla
KULTURA · film/TV

Horor-triler „Opatica iz pakla“ istražuje još jedan mračni kutak sveta filmova „Prizivanje zla“ koji su svojom sablasnošću obuzeli gledaoce u celom svetu. Novi film režirao je Korin Hardi („The Hallow“), a producirali Piter Safran i Džejms Van. Safran je producirao sve filmove iz franšize „Prizivanje zla“ , a u ovom istražuju šokantno poreklo demona Valaka koji se prvi put pojavio baš u filmu „Prizivanje zla 2“.

Kad mlada opatica u rumunskom samostanu počini samoubistvo, Vatikan pošalje u istragu iskusnog sveštenika s mučnom prošlošću i opaticu koja tek treba da se zamonaši kako bi otkrili šta se tačno dogodilo. Zajedno će saznati strašnu tajnu tog samostana. Rizikovaće ne samo svoju veru nego i dušu i razotkriti malicioznu silu u telu opatice , a sam samostan će postati užasno poprište bitke između živih vernika i prokletih duša.

U ovom napetom ostvarenju igraju Demjan Bičir (A Better Life) kao otac Brk, Taisa Farmiga (televizijska serija American Horror Story) kao sestra Irena, te Džon Bloke (Elle) kao lokalac Frenči. Film u bioskopima možete pogledati od sutra, u distribuciji Blitz Film-a, a danas se širom Srbije održavaju pretpremijere ovog vrhunskog gotskog horora.

Izvor: HBO Prvi trejler za seriju „Moja genijalna prijateljica“ Naslovna fotografija - Treasure Planet (foto ymdfilm.wordpress.com) 5 zaboravljenih Diznijevih crtaća orson vels naslovna Dugo izgubljeni, nezavršeni film Orsona Velsa konačno stiže pred publiku outlaw_king__official_trailer_-_netflix_-_h_2018_0 Kris Pajn je zvezda novog Netflixovog filma „Outlaw King“ · · · · ·