maniac-netflix
KULTURA · film/TV

Netfliks je prošle nedelje objavio sve detalje u vezi sa novom serijom iz njihove kuhinje. Reč je o nesvakidašnjoj priči pod nazivom „Maniac”, a glavne uloge igraju Ema Stoun i Džona Hil. Pisac i izvršni producent serije je Patrik Somervil, a premijeru očekujemo već 21. septembra.

Radnja ove crne komedije smeštena je u blisku budućnost, gde dvoje neznanaca, Eni i Oven, učestvuju u farmaceutskom ogledu obavijenom velom tajne. Pored dvoje naslovnih likova, u kadru se pojavljuje i Džastin Toro, u ulozi doktora Džejmsa K. Mentlreja. On se pojavljuje kao spasilac i nudi lek za sve mentalne bolesti. Od tog trenutka radnja poprima neočekivani zaokret.

Verujemo da ste iznenađeni temom, kao i glavnim ulogama. Kada je u pitanju režija, ona je poverena Keriju Fukunagi, autoru veoma uspešnih serijskih i filmskih ostvarenja. Jedno od njih, svakako je serija Pravi detektiv. Za njega se može reći da je vizionar, a pošto ovog puta sarađuje sa višestruko nagrađivanim glumcima, verujemo da uspeh i gledanost neće izostati.

Svi bismo voleli da živimo u svetu gde postoji rešenje za sve duševne boli. Tome se nadaju i naši junaci, koji su se našli u neprilici i pate zbog narušenih odnosa sa najbližima. Da li će jednom, naizgled bezazlenom, posetom klinici uspeti da prevaziđu bolest ili će stvari krenuti po zlu, ostaje nam da vidimo. Priznajemo da smo veoma nestrpljivi!

parodije naslovna (slash film) Mora da se šališ: najbolje filmske parodije page-cover-slike-filmovi Filmski kadrovi inspirisani poznatim slikama nightflyers Stiže nova serija po knjizi Džordža R. R. Martina, pogledajte trejler hunter-killer-gerard-butler Džerard Batler sprečava Treći svetski rat · · · ·