Bunt i E-Play
KULTURA · muzika

Novo izdanje emisije Bunt biće posvećeno radu grupe E-Play. Ovaj bend u 2018. obeležava 20 godina postojanja, te su ovom prilikom u Studiju 8 na Košutnjaku uživo izveli tri pesme. Bićete u prilici da čujete jedan od njihovih najvećih hitova, pesmu „Divan dan“, kao i dve pesme sa aktuelnog albuma Sloboda – „Da budemo samo dobro“ i „Srešćemo se neki drugi put“.

U videu iznad ovog teksta možete da pogledate kako je Maja Cvetković, frontmenka i basistkinja benda E-Play, odgovorila na pitanja o tome koje filmove voli (domaći filmovi iz ’70-ih?), koji albumi su joj posebno dragi, zašto jedan spot benda Radiohead kida…

U emisiji Bunt, večeras, o bendu će govoriti i reditelj Milorad Milinković Debeli, Uroš Đurić- umetnik, Branko Rosić – pisac i novinar, kao i kolege, muzičari Miroslav Cvetković – Bajaga i Instruktori i Vladan Rajović – Kanda, Kodža i Nebojša.

ALI PRE TOGA – možete da osvojite karte za koncert benda E-Play, koji će biti održan Domu Omladine Beograda 24. novembra! 

KAKO?

U komentarima ispod ovog teksta (na našu FB stranicu) postavite link vaše omiljene pesme benda E-Play, a mi ćemo brzim i iskrenim fanovima obezbediti karte za koncert!!!


GREEN LOVE FULL RES_110317_127 Tehno spektakl sezone 30. novembra na Spensu! Zadužbina Ilije M. Kolarca Slušajte Kolarac na YouTube-u DVLM Vodeći svetski DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike na EXIT-u Peter Murphy Peter Murphy stigao u Beograd · · ·