Automatski nacrt
KULTURA · film/TV

Orlando Blum, Džon Malkovič i Majkl Daglas zajedno se pojavljuju u letnjoj akciji „Otkriven“ (Unlocked) koja prvog juna stiže u svetske i domaće bioskope. U pitanju je napeti akcioni triler reditelja Majkla Apteda i producenata filmova „Red“ i „Salt“.

Mesto radnje je London, a u gradu se sprema teroristički napad biološkim oružjem. Agent CIA-e koju tumači Nomi Rapas, zajedničkim snagama sa MI5 agentom, kojeg glumi Orlando Blum, mora pronaći teroriste i sprečiti katastrofu koja sledi. Radnja prati detektivku CIA-e koja na probu stavlja karijeru, ali i život kada odbija da oslobodi zatvorenika koji pripada zloglasnoj terorističkoj grupi. Kao kaznu za nepoštovanje dogovora teroristi prete velikim napadom koji bi mogao da obeleži ljudsku istoriju.

Blum glumi vojnog veterana, dok su Malkovič i Toni Kolet konkurencija – on kao vođa CIA, a ona kao šefica britanskog MI5. Iza filma stoji reditelj Michael Apterd a zbog odličnog kastinga kritičari filmu predviđaju veliki uspeh u bioskopima. Osim spomenutog glumačkog dvojca u filmu se pojavljuju i moćna glumačka imena – Majkl Daglas i Džon Malkovič. Film Otkriven se može naći u bioskopima od 01.06 u distribuciji Blitz Film-a.

rogermoore Sir Roger Moore (1927-2017): Špijun kojeg smo voleli Dinastija se vraća na male ekrane! Moderna verzija serije „Dinastija“ Borg/McEnroe: Prvi trejler filma o najvećem rivalstvu u istoriji tenisa Borg/McEnroe: Prvi trejler filma o velikom rivalstvu u istoriji tenisa Atomic Blonde Top 5 najočekivanijih krupnih filmskih naslova · ·