Ova garaža u Tokiju je rudnik Lamborghinija
PULS GRADA · auto

Neko sakuplja sličice fudbalera, neko salvete ili markice, a ima i onih za čije su hobije potrebni ogromni prostori jer sakupljaju sportske automobile.

Jedan takav kolekcionar živi u Tokiju, gde ima poveliku garažu u kojoj „odmaraju“ svi njegovi omiljeni automobili, i to jedne jedine marke – Lamborgini! Vi verovatno očekujete da takav vozni park bude uređen pre svega prema modelima veće i manje snage i drugim faktorima u koje se razumeju samo oni koji podrobno prate vesti iz oblasti razvoja automobilske industrije. Međutim, ovaj vlasnik voli da njegovi „lepotani“ budu pre svega neobične spoljašnjosti!

Gordon Cheng nedavno se našao u Tokiju i to u garaži gde ga je dočekalo nesvakidašnje iznenađenje. Poseta je bila može se reći veoma uspešna, jer se i sam uverio u dotadašnji mit da negde u Japanu postoji čovek koji je pasionirani zaljubljenik u automobile marke Lamborghini.

Kakvi su se sve biseri javili u garaži jedne tokijske zgrade možete da proverite u našoj galeriji, ili u videu. Cheng veruje da je vlasnik pripadnik visokog reda japanskih mafijaša za koje se nezvanično govori da su oduševljeni ovim automobilom i da vole da ih sakupljaju kao da su novčići.

Izvesni japanski kolekcionar ne zna za granice svojih maštanjaOtvori galeriju
Mercedes-benz jahta Jahta Mercedes-Benz Grandturismo Arrow – morski kabriolet Najbolji automobilski enterijeri Najluksuzniji enterijeri automobila u 2016. Pagani Huayra BC Pagani Huayra BC: Divljak bez premca Clutch & Brake Radionica Clutch&Brake: Strast prema motorima · · · · ·