pivo
U VAZDUHU · urban flash

Kada smo rekli da želimo da se kupamo u pivu, nismo mislili baš bukvalno! Ljudi iz austrijske pivare Starkenberg su se potrudili da nam ova „želja“ bude ispunjena, pa su u okviru svoje fabrike veliki bazen za fermentaciju piva otvorili za posetioce, koji sada imaju priliku da zajedno sa svojim prijateljima uživaju u toploj kupki od piva.

Andrea Stigger iz ove kompanije tvrdi da je provođenje vremena u pivskom bazenu zdravo za našu kožu i da je preporučljivo da se ne tuširamo odmah nakon kupke, kako bi efekti bili što bolji. Osim prijatnog mirisa piva i savršene temperature u bazenu, mušterije mogu da upotpune doživljaj ispijanjem nekog od brendova iz ove pivare. Oni koji vole da sve probaju, mogu da sipaju u kriglu i tečnost iz bazena, koja iako nije otrovna, ima gorak i neprijatan ukus, i samim tim nije preporučljiva za svakoga.

Pivara Starkenberg se nalazi u selu Tarenc na krajnjem zapadu Austrije, pa ako ste blizini, posetite je i doživite jedno sasvim jedinstveno iskustvo kupanja u pivu.

Skupocene markice Milioni dolara za komadić papira: Najskuplje poštanske marke na svetu Život za 100 godina Ovako će svet izgledati za 100 godina Sadržaj iz torbe mame Šta se krije u torbama žena koje očekuju bebu Da li ste i vi perfekcionista na poslu? Samo za prave perfekcioniste