conanfb
U VAZDUHU · društvene mreže

Sigurni smo da su neki od vas bar jednom pomislili da obrišu svoj Facebook profil, ali ste u poslednjem trenutku odlučili da ipak ostanete na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Možda vas je plašila budućnost u kojoj niste uvek preko interneta povezani sa svojim prijateljima i „prijateljima“, ili ne možete da zamislite život bez konstantnog bombardovanja novih objava stranica koje pratite.

U šaljivom videu koji vam predstavljamo možete da vidite da ova tranzicija ne mora da bude tako strašna, štaviše, sve što radite u virtuelnom svetu Facebook-a možete da nastavite da radite i u stvarnom svetu.

Ako želite da sa kolegama podelite slike vašeg deteta, dovoljno je da im pokažete fizički primerak fotografije na poslu. Da, svesni smo da će biti u šoku, ali će se već navići na ovaj neuobičajen čin. Isto tako, ako želite da svi prisutni čuju šta vi mislite o političkoj situaciji u zemlji, uzmite megafon u ruke i započnite svoju tiradu. Šta bi moglo biti prirodnije od toga? 

Pogledajte u zabavnom videu iznad teksta kako bi izgledao vaš život kada bi ste odlučili da obrišete vaš Facebook profil.

Kaia-Gerber_ 5 najmlađih influenserki I have a dream 9. Direct Media Akademija: Kako se snovi pretvaraju u realnost maxresdefault Kada bi se ljudi u stvarnosti ponašali kao na aplikacijama za upoznavanje 27878388_208307563054338_3136248057989955584_n-1000x500 Brada mu je promenila život · · · · ·