Silence of the Lambs
KULTURA · film/TV

Kako bi proslavio 25 godina od izlaska proslavljenog filma „Kad jaganjci utihnu“, W Magazine je napravio parodiju poznate scene prvog susreta detektivke Clarice Starling (Jody Foster) sa psihopatom Hannibalom Lecterom (Anthony Hopkins).

U ovu svrhu su angažovali neke od najpopularnijih glumice današnjice. Kristen Wiig, Jane Fonda, Mya Taylor, Carey Mulligan i Greta Gerwig, čitaju čuveni Lecterov monolog i svaka od njih prikazuje sopstvenu verziju najpoznatijeg filmskog ljudoždera. Kristen Wiig, koja se proslavila u komedijama, se trudi da ovu svojevrsnu audiciju učini zabavnom, dok je Carey Mulligan, koju najćešće gledamo u dramama, odlučila da ostane ozbiljna i bude bliža mračnoj atmosferi iz filma.

Nadamo se da će vas ovaj šarmantni klip ohrabriti da obnovite gradivo i ponovo pogledate ovaj filmski klasik, koji se može pohvaliti činjenicom da je jedini horor koji je ikada dobio Oskara za najbolji film.

Deadpool Zoolander Filmski obračun: „Zulender 2“ protiv „Dedpula“ 720x405-Joffrey_2x04 10 najboljih negativaca iz TV serija Chet Baker Pogledajte Ethana Hawkea u ulozi Cheta Bakera u filmu „Born to be Blue“ U Lavirintu Laži „U lavirintu laži“ od danas u bioskopima