Parodija na patetične božićne filmove
KULTURA · film/TV

Holivudska zvezda Džejms Franko, snimio je kratki skeč u kome karikira patetične božićne filmove. Video je snimio za čuvenu zabavnu emisiju „Saturday Night Live”.

Džejms Franko u ovom božićnom skeču igra kanadskog lepotana Chrisa Bersticka, koji glumi mladog Deda Mraza u izmišljenoj komediji Yes Santa. Franko je takođe zvezda još jedne lažne, patetične melodrame, u kojoj nesrećna klizačica pada i udara glavom u led zbog čega gubi pamćenje, ali joj zato taj nesrećni događaj omogućava da postane princeza, odnosno izabranica princa Deda Mraza. Američki glumac snimio je lažni božićni promo materijal za kablovski kanal Hallmark, koji je prepoznatljiv po sladunjavim melodramama. Pogledajte video u kome će vas Džejms Franko oduševiti.

image44 U susret Oskaru: Najbolje filmske uloge iz 2017. Mom-and-Dad-movie-Selma-Blair-and-Nicolas-Cage Roditelji su se okrenuli protiv dece u horor komediji „Mom and Dad“ BABYLONBERLIN02 Dvojni serijski prikaz: „Babylon Berlin“ i „Dark“ darkest_hour_SBgr4 Filmski januar · · ·