maxresdefault
KULTURA · film/TV

Glumac Kit Harington je prošlog vikenda bio gost emisije „Subotom uveče uživo“, gde je bio deo nekoliko zabavnih segmenata ovog programa. U jednom od njih smo mogli da vidimo lažne najave za nove HBO serije vezane za „Game of Thrones“ univerzum koje će navodno početi da se prikazuju nakon završetka originalne serije.

Prva parodija nosi naziv Castle Black i opisana je kao „erotska drama o zabranjenoj ljubavi“. Kit Harington ponovo igra Džona Snoua, dok njegova ljubavnica u ovoj seriji nije među živima i pripada Belim šetačima. Nakon toga sledi najava za animiranu seriju Arja koja je svojevrsna parodija na seriju Darija sa kraja ’90-ih, ovog puta, naravno, sa Arjom Stark kao glavnom junakinjom. Treći segment prikazuje komediju The Queen of Kings Landing gde su glavni likovi Sem i Gili, a kao inspiracija za ovaj kratki skeč je poslužila humoristička serija The King of Queens.

To nije sve od kreativnih autora emisije Subotom uveče uživo, ali nećemo baš sve da vam otkrivamo, već vas pozivamo da sami uživate u zabavnom videu iznad ovog teksta.

maxresdefault Kako bi izgledali Marvelovi „Osvetnici“ da su snimljeni devedesetih? Mud-2 5 najboljih uloga Metjua Mekonahija jokerheader-768x432 Hoakin Finiks je Džoker u trejleru za film o Betmenovom arhineprijatelju 9f63f883f136e410d6c3c1d12734a812 Pogledajte trejler za novu zombi komediju Džima Džarmuša · · · · · ·