Parovi objašnjavaju šta je za njih prevara
U VAZDUHU · urban flash

Varanje je uvek vruća tema. Iako se čini da varanje svi isto posmatramo, i tumačimo na isti način, u videu na početku članka ste mogli čuti da to baš i nije tako. Ne samo što je varanje uvek vruća tema, već je i kako ste mogli da zapazite u videu, veoma širok pojam.

Verovatno ste barem jednom sa partnerom razgovarali o tome šta je varanje za vas. Možda ste se iznenadili kada ste shvatili da drugačije posmatrate prevaru. Pogotovo je velika razlika između „muške“ i „ženske“ definicije prevare. Mogli ste neke od odgovora da čujete i u videu. Pojedini i flertovanje smatraju varanjem, drugi razgovor sa nepoznatom ženom/muškarcem ili dopisivanje smatraju neprihvatljivim oblikom ponašanja… Da, prevara je očigledno široko shvaćen pojam. I očigledno se mišljenja razlikuju. Ne treba zanemariti da kada ste u vezi sa nekim ko potpuno drugačije posmatra varanje to stvara ogromne probleme u zajedničkom životu. Kako i gde onda povući granice, šta raditi u tom slučaju?

sex Navike koje mogu da pomognu da budete bolji u krevetu posao Da li i vi radite besplatno 66 dana godišnje (a da to ne znate)? kondom i.Con: Kondom koji ocenjuje vaš seksualni performans žene Koji su to komplimenti neprimereni? · ·